(38 producten) Natuurlijke Shampoo

Welkom bij de nieuwe generatie natuurlijke vegan haarproducten. Al onze haarproducten zijn SLS- en parabeenvrij zodat jij met volle gemoedsrust onze producten kan gebruiken. Al onze natuurlijke vegan shampoos zijn gemaakt met essentiële & plantaardige oliën en kruidenextracten. 

Elke shampoo is ontwikkeld om specifieke voordelen te bieden, of om een specifiek haartype of haarkleur optimaal te behandelen. De luxueuze Chocolate Shampoo is bijvoorbeeld ideaal om donkere lokken meer diepgang te geven terwijl lichte haartypes kunnen rekenen op de stralende werking van de Ginkgo Biloba Shampoo.

Check onze ingrediëntengids om te zien wat er NIET in onze producten zit om zo de shampoo te kiezen die het beste aan je behoeften voldoet.

Neem een kijkje in ons assortiment natuurlijke shampoos en conditioners. Vergeet onze nieuwe collectie Brave Botanicals niet!

1

2»

1

2»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op Faith in Nature!