Wij Geloven

Onze overtuiging ligt aan de basis van al wat we ondernemen. Het klinkt misschien ouderwets, maar we geloven gewoon in ‘het goede doen’. We willen ons best doen voor onze klanten, voor onze onderneming en natuurlijk ook voor onze planeet.

Wat onze klanten betreft, geloven we dat iedereen zou moeten kunnen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. Dat is de reden waarom wij stellig onze prijzen betaalbaar houden en alleen gebruik maken van de beste natuurlijke ingrediënten. Het is alleen op die manier dat we daadwerkelijk kunnen garanderen dat iedereen op betaalbare wijze voor natuurlijke producten kan kiezen en het is zo dat wij een verschil kunnen maken.

Als onderneming geloven we in het maken van beslissingen waarbij we onze mensen en het milieu op de eerste plaats zetten. Dit betekent dat we zoveel mogelijk lokaal produceren, onze werknemers behandelen zoals we zelf behandeld willen worden en zo groen mogelijk te werk gaan om het milieu te sparen.

Wat onze planeet betreft, geloven we in het aanwenden van de helende krachten van de natuur zonder de natuur zelf te beschadigen. We geloven in het gebruik van natuurlijke ingrediënten die niet van dierlijke afkomst zijn. We hebben geleerd dat zolang we onze planeet met respect behandelen, alles en iedereen er beter aan toe is.

Vergeet niet dat al wat je onderneemt een effect heeft op alles en iedereen. Overtuiging en vertrouwen gaan hand in hand.

Faith in Nature Ingredient Policy
Ons ingrediëntenbeleid

Ontdek meer over de ingrediënten die we wel en niet gebruiken. 

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op Faith in Nature!